Haber Teknoloji

2020 yılının son günlerini yaşadığımız bu son dönemde 2020 yılında en çok okunan 5 içeriğini bir araya getirdik.

5-Mini Kontaktörler ve Kullanım Alanları

Kontaktörlerin uygulama sırasındaki konforu için, geniş aksesuar seçenekleri sunabilmesi gerekmektedir. Gelişmiş kontaktörler, kullanıcıya; sahip olduğu pek çok farklı aksesuar sayesinde çözümler sunar. Kontaktörlerin diğer bir önemli kullanım kolaylığı da, kompakt boyutları sayesinde; panolarda daha az yer kaplamasıdır. Mini kontaktör seçenekleri mevcuttur.

Yazının devamı için tıklayınız!

4-Doğru Kontaktörle Maliyetlerinizi Nasıl Azaltırsınız?

Pano imalatı birçok bileşenin aynı anda düşünülmesi gerektiren zorlayıcı bir süreçtir. Mühendislik, iş gücü, malzeme temel olarak bir panonun maliyetindeki temel unsurlardır. Maliyet tasarrufu dendiğinde ise akla ilk gelen daha az kablolama, daha az kurulum süresi ve test süreleri akla gelir. Birçok kişinin aklına ise kontaktör gelmeyecektir. Ancak günümüzde kontaktörler modern teknolojileri sayesinde, sizlere ciddi maliyet avantajı yaratabilir. Kontaktörlerin üstün mühendislik teknolojileri sayesinde nasıl maliyetleri düşürdüğüne bakalım.

Yazının devamı için tıklayınız!

3-İdeal Motor Koruma Nasıl Olmalıdır?

Elektrik motorları endüstrinin bel kemiği bileşenlerinden biridir. Motorlar sayesinde, endüstride istenilen mekanik güç sağlanır. Ülkemizde de elektrik motorları endüstride tüketilen elektrik enerjisinin yaklaşık %36sını tek başlarına oluştururlar. Bu nedenle elektrik motorlarının verimli ve kesintisiz çalışması bir işletme için hem enerji verimliliği hem de üretim verimliliği için oldukça önemlidir. Elektrik motorlarını oluşabilecek arızalara karşı korumak için dijital motor koruma röleleri etkili ve basit bir önlemdir. Ancak dijital motor koruma röleleri, motor ve uygulama çeşitliliğine göre doğru seçilmeli, endüstri 4.0’ı konuştuğumuz şu günlerde daha akıllı ve verimli bir çözüm sağlamalıdır. Bu yazımızda ideal bir dijital motor koruma rölelerinden beklentilerimizi işleyeceğiz.

Yazının devamı için tıklayınız!

2-LS ELECTRIC 9 Yıl Üst Üste Dünya’nın En Yenilikçi 100 Şirketinden Biri Seçildi!

LS ELECTRIC, küresel bir akademik bilgi servisi sağlayıcısı Clarivate Analytics tarafından üst üste 9. yıl  “Derwent Top 100 Global Innovator” olarak seçildi. LS ELECTRIC, birbirini takip eden 9. yılda bu ödülü kazanırken,  şirketin sadece dünya çapındaki patent portföyünün hacmi değil, aynı zamanda patent başarı oranı gibi belirli niteliksel yönleri bakımından küresel üst düzey şirketler arasında yer aldığını resmi olarak kanıtlanmıştır.

Yazının devamı için tıklayınız!

1-MCCB Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kompakt tip devre kesicilerden temin edilebilen geniş akım değerleri aralığı, çok çeşitli uygulamalarda kullanılmasını sağlar. MCCB’ler 15 amper gibi düşük değerlerden 2500 Amper’e kadar yüksek değerlere kadar kullanılabilir . Bu, hem düşük hem de yüksek güçte kullanılmalarına izin verir.

Yazının devamı için tıklayınız.

Yazar

Saypro

Dünya devlerinin global tecrübesini yerel tecrübemizle birleştirerek çıktığımız bu yolda, kısa bir zamanda birçok projeye imzamızı attık. Verdiğimiz hizmetin kalitesini sağladığımız ürünlerin çeşitliliği, verimi ve yalınlığı ile birleştirdiğimizde ortaya çıkan sonuç herkesi fazlasıyla memnun etti. Bu vizyonla Saypro olarak, elektriğin olduğu her yerde sizlere en iyi çözümü sunmak için tüm gayretimiz ile çalışmaya devam ediyoruz.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir